Bisküvilik Un

Ana Sayfa » Ürünler » Endüstriyel Unlar » Bisküvilik Un
biskuvi 2595

İçindekiler

Ürüne bisküviden istenilen gevrekliği verir. Ürün yapısında pişme sırasında bozulma yaşanmaz ve hamura şekil vermek kolaydır. Bisküvilik un, buğday unundan üretilen ve bisküvilerin istenilen kıvamda olmasını sağlayan unlardır. Titiz bir şekilde üretilir, yüksek kaliteye sahiptir. Ürüne bisküviden istenilen gevrekliği veren bu tür unlar, ürün sırasında herhangi bir bozulma göstermez. Ayrıca bisküvilik unlar sayesinde ürüne şekil vermek çok daha kolaydır. Üründe ideal parlak rengin oluşmasını sağlayan bisküvilik un, endüstriyel unlar kapsamında değerlendirilir.

Bisküvilik Un Fiyatları

Bisküvilik Un Fiyatları talepler doğrultusunda teklif usulü olarak hazırlanır. İsteklerinize ne uygun miktarı bizlere iletişim kanallarımız aracılığı ile ilettiğiniz takdirde Bisküvilik Un Fiyat Teklifini sizlere iletmiş olacağız.

Bisküvilik Unun Özellikleri

Endüstriyel alanlarda karşımıza çıkan  ve yüksek kaliteli içeriğiyle bilinen bisküvilik un, bisküvi yapımında kullanılmaktadır. Bisküvilerin özellikleri birbirinden farklı olduğu için kullanılan unların içerikleri de farklı olmaktadır. Dolayısıyla bisküvilik unlarda çeşitlilik bir hayli önemlidir. Çağ Un ayrıcalığıyla sizlere sunulan Bisküvilik Unun Özellikleri şunlardır;

  • Yüksek kalite standartlarıyla üretilir.
  • Bisküvinin istenilen sertlikte hazırlanmasını sağlar.
  • Pişme sırasında herhangi bir bozulmaya uğramaz.
  • Hamura şekil vermeyi kolaylaştırır.

Çağ Un tarafından sizlere sunulan bisküvilik unların her biri oldukça kalitelidir. Bisküvinin efektif bir şekilde üretilmesini sağlar. Ayrıca çok özel fiyatlara sahiptir. Sizlere sunulan ürünler arasından tercihte bulunabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz ürünü hızlı ve zahmetsiz bir şekilde satın alabilirsiniz. Yenilikçi ürünleriyle Çağ Un, sizlere her zaman en kaliteli unları sunmaktadır.

Bisküvilik Unda Kalite

Genel olarak bisküvi yapımında kullanılan bisküvilik unlar, oldukça özel bir şekilde üretilmektedir. Yumuşak buğdaydan üretilen, bu sayede hamurun kolay şekil almasını sağlayan bu tür unlar, üç aşamalı bir işlemden geçirilir. İlk kısımda buğdayda bulunan yabancı maddeler temizlenir. Bir sonraki aşamada buğday tavlanır. Son aşamada ise buğday öğütülür. 

Bisküvilik un, protein miktarı düşük unlardır. Proteini fazla olan unlar, çoğunlukla kremalı bisküvilerin üretiminde tercih edilmektedir. Dolayısıyla bisküvi çeşidine göre unda yer alacak protein miktarı da değişiklik gösterecektir. Orta seviyede bir protein miktarı barındırması bu tür unlardan pötibör gibi bisküvilerin yapılmasını sağlamaktadır. 

Çağ Un - Teklif Formu

Size ulaşmamız için lütfen alanları doldurunuz.