Fırınınızı 175°C’ye ısıtın.
Tereyağı ve şekeri bir kaba alın ve yumuşayana kadar çırpın.
Daha sonra yumurtaları da ekleyip çırpmaya devam edin.
Kuru üzümlerinizi ılık suda ıslatın.
Muzlarınızı bir kapta çatal yardımıyla ezerek püre haline getirin.
Püre haline gelen muzları yumurta-yağ karışımına ekleyin ve karıştırın.
Çağ Un’u eleyerek karışıma ekleyin ve hamur haline gelene kadar karıştırın.
Şekerli vanilin ve kabartma tozunu da ekleyerek karıştırmaya devam edin.
Suyunu süzdüğünüz üzümler ve damla çikolataları da karışıma ekleyin.
Kalıbınızı tamamen yağlayın ve karışımı ekleyin.
Önceden ısıttığınız fırında 35-45 dakika kadar pişirin. Ilık servis edin ve afiyet olsun...