Un, maya, tuz, şeker, tereyağı, yumurta ve sütü bir kaba koyun ve ardından tüm malzemeleri mikser yardımı ile 10 dakika veya yumuşak, pürüzsüz ve esnek bir hamur olana kadar karıştırın.
Karışımı hafifçe unlanmış bir zemine alın ve el yardımıyla iki dakika daha yoğurun.
Büyük bir kaseyi zeytinyağı ile hafifçe yağlayın. Hamuru yağlanmış kaseye koyun, örtün ve yaklaşık bir saat veya iki katı boyuta çıkana kadar mayalanmaya bırakın.
Çalışma yüzeyini irmik ve un karışımıyla hazırlayın.
Hamuru çalışma yüzeyine yayın ve yaklaşık 2,5 cm kalınlığında açın.
Bir fırın tepsisine irmik ve un serpin.
9-10 cm çapında düz kenarlı kesici kullanarak on adet çörek kesin. Çörekleri fırın tepsisine eşit şekilde yerleştirin.
30 dakika daha mayalanmaya bırakın.
Bir döküm tavayı harlayın ve alevi kısın. Mayalanmış çöreklerinizi her iki tarafını da 5 dakika sürecek şekilde pişirin.